At give tilbage ’Give back’

Indien har fået en speciel plads i mit hjerte. Jeg har efterhånden været der så mange at i den Indiske immigration spørger ’om jeg ikke bare kan blive’.

Indien er et land hvor rig og fattig – meget fattige i samfundet lever side om side.

Man skal ikke andet end lige udenfor hotelles mure før mennesker og familier bor i telte og blikskure – og endda i midterrabatten på de større veje.

Det tager tid at vænne sig til den barske virkelighed, men jo mere jeg er kommet ind på livet af den almindelige Inder, har jeg oplevet, at selv om de er fattige og skal kæmpe sig til dagen af vejen, så lever de i dejlige familier der elsker hinanden, glædes, fester og græder sammen.

Det er så fantastisk at se deres glade ansigter, børn der løber rundt, er glade og lejer – også selv om de ikke har noget legetøj og på trods af deres ringe levevilkår.

I Izabel Camille er vi selvfølgelige stolte og ydmyge over at så mange ønsker at købe vores smykker. Vi mener at det er vigtigt at give tilbage. Lige nu, beskæftiger vi rigtig mange Indere og giver dem en indtægtsmulighed på vores fabrik under velordnede forhold.

Derudover er det vigtigt at hjælpe, hvor der virkelig er brug for hjælp.

I Indien lever rigtig mange børn på gaden. Børnehjemmene hjælper disse børn med at få skabt en tryg hverdag, med skole, faste rutiner og omsorgspersoner.

Izabel Camille har udover vores egen donationer bla. indsamlet penge fra sidste års julekollektion ’Bell’ og i SS20 vil det være kollektionen ’Saniya’ der vil være den næste Charity kollektionen.

Pengene er og vil blive brugt til mad, tøj, tæpper, mindre reparationer samt til skolegang på børnehjemmet Apana Ghar for drenge og Ladli for piger.

Mange af vores følgere på Instagram og FB har allerede sendt tøj og legetøj til os, som jeg har givet videre, det vil vi rigtig gerne sige tusind tak for.

Selv om børnene i Indien åbenlyst har brug for hjælp, så er der også mange børn og unge i Danmark der har det svært. Vores danske velgørenhedsprojekt har doneret mange gaver og julekalendere til danske børn. Dette projekt vil fortsætte og bliver udvidet i 2020.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published