Cecilie Schmeichel x Izabel Camille lanceringsevent

 

Cecilie Schmeichel har sammen med Izabel Camille udviklet en smuk og unik kollektion, som sætter fokus på at man skal elske sig selv og sin krop som den er.  
Vi havde til lanceringseventen inviteret over 100 gæster, som alle blev budt velkommen med et glas bobler med ægte guld i fra Vinslottet. Lanceringen blev afholdt på det smukke Hotel Ascot i midten af København onsdag den 18. august 2021.  
Cecilie Schmeichels budskab med kollektionen er at hylde kvindekroppen, ligesom designet på de organiske smykker blandt andet er inspireret af appelsinhud og strækmærker. Cecilie omtaler sine egne strækmærker og ar som ”roadmaps” hvilket netop kommer på baggrund af rejsen gennem livet.
 
Hele budskabet og processen bag smykkerne blev præsenteret og fortalt af Cecilie Schmeichel og ejer af Izabel Camille; Kamille Østergaard. Der blev skålet, hyldet og overrakt blomster, hvorefter Zindy Laursen afsluttede talen med en live performance dedikeret til Cecilie og hendes rejse.
 
  Rundt på bordene var der pyntet op med de fineste cupcakes, chokolader og drikkevarer fra blandt andet Fazer, Macarn og Cevie rosé, som gæsterne kunne nyde godt af, imens de tog en tur rundt i lokalet. Gæsterne kunne blandt andet se og prøve smykkerne fra kollektionen, tage billeder med selfiecam op af blomstervæggen fra Confetti Lab samt nyde jordbær dyppet i chokolade fra Elegant Confections egen jordbærvognen  
Cecilies budskab: Elsk din krop, blev fremhævet ved at gæsterne selv havde mulighed for at skrive en ting ned, som de hver især elsker ved deres egen krop. Dermed hyldede gæsterne kvindekroppen og satte fokus på de uperfektheder man kan gå rundt med.
Inden vi tog afsked med gæsterne fik de alle overrakt en goodiebag, som indeholdt lækre produkter fra blandt andet GOSH, Essence, My Sevenoaks, Narciso Rodriquez, LR, Wally & Whiz og et sæt smukke øreringe fra Cecilies egen kollektion.
  Se vores video fra eventen her: 
 
En stor tak skal lyde til Hotel Ascot og alle vores andre fantastiske sponsorer, som alle har bidraget til det perfekte event, de lækreste drikkevarer, snacks og goodiebags.
 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published