Mie Moltke x Izabel Camille Lanceringsevent

Mie Moltke har i samarbejde med Izabel Camille udviklet en ny smuk og betydningsfuld smykkekollektion. Den sætter fokus på, at "du må være her, som du er".
Det unikke feminine event blev afholdt onsdag d. 9 februar 2022 i den smukke gamle Tempelriddersal i midten af København. Der var inviteret 75 VIPs og presse til Mie's smykkelanceringsevent med temaet "SELVKÆRLIGHED". Samme dag blev Mie's smykkekollektionen med samme budskab lanceret hos forhandlere og online. 
''Med smykkerne håber og ønsker jeg, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene. Jeg håber, at de med dem kan blive mindet om, en selvkærlig praksis, hvor de gennem de faser livet bringer, husker, at de er forbundet, de er unikke og frie. Faser skifter, og selv fra det tunge og mørke mudder vokser skønheden og lyset frem og udfolder sig.'' - Mie Moltke
Kollektion består af hele tre sæt øreringe, to forskellige halskæder, et armbånd og en fin ring. Smykkekollektionen og hele budskabet bag blev præsenteret af Mie Moltke og Kamille Østergaard, ejer af Izabel Camille. Mie fik overrakt den smukkeste buket blomster, hvorefter der blev skålet i Andersens Winery bobler og lykønsket. 
 Mie Moltke inviterede gæsterne med ind i en session af stille meditation og bevægelse imens sangerinden Amanda Lagoni spillede og sang. Her huskede Mie alle på at kigge ind ad og elske sig selv fra hjertet. Rummet blev fyldt af selvkærlige energier, der blev blandet med duften fra den skønne room spray fra Happy Heart. Det kunne tydeligt mærkes, at gæsterne levede sig ind i det og fandt en indre ro frem.
Det fine langbord var pyntet med krystaller og de smukkeste blomster fra Bucket Bloom. Bordet var dækket med de lækreste cupcakes fra Kagefryd, Spangeberg flødeboller, Fruit and the City frugttårn, Simply Chocolate og andre små snacks. Dertil var der fyldt op med lækre drikkevarer fra Happy Joe, Fra Fejø, Dan:sk, Rose,dk og Vitamin Well
 Imens gæsterne gik rundt og nød godt af de lækre snacks og dejlige drikkevarer, havde de mulighed for at lave lidt sjov med Selfieboxen fra Selfiecam. I løbet af aftenen kunne gæsterne nedskrive selvkærlige løfter, som blev samlet i et fint glas, som reminder om at man skal være god ved sig selv.
Alle gæster fik overrakt en virkelig fin og luksuriøs goodiebag sammen med et sæt smukke øreringe fra Mie's egen kollektion. Hver goodiebag indeholdte skønne produkter fra E-cooking, Happy Heart, Noell Crystals, Green Harmony, Aalborg Chokolade, LegLove og ikke mindst Mies egen bog. 
 
En stor tak til Tempelriddersalen og alle vores helt igennem fantastiske sponsorer. Der alle har været med til at bidrage til det mest gennemførte event med lækre snacks, drikkevarer i lange baner, underholdning og goodiebags.
 
Se video fra eventet her
 

 

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes inden de publiceres