MØD DITTE JULIE 

  1. APRIL 2019 af Izabel Camille

Vi er stolte over vores nye samarbejde med bage dronningen Ditte Julie.
Hun er en imponerende kvinde, som inspirerer med de flotteste kager og diverse bagværker. Kagenørden Ditte Julie er tidligere Bagedyst-deltager, kagebogsforfatter, kageskribent, fuldtidsblogger, youtuber, Instagrammer - formidler af det søde liv som hun selv kalder det.

 

Ditte Julie fortæller:
“Jeg har en enorm stor kærlighed til bagværk og ikke mindst den kreative del af det. Smagen skal være intakt med en kages udseende, hvis du spørger mig. Derfor går jeg meget op i, at det er øjet som spiser først, uden at munden bliver skuffet. Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Synes simpelthen det er vildt hyggeligt at stå i køkkenet og skabe en masse lækkerier”

Hos Izabel Camille synes vi at Ditte Julie er det perfekte match, da hendes stil, personlighed, femininitet, smil og glæde passer perfekt ind i vores univers. Herudover elsker vi at følge med i hendes hverdag med to søde børn, op og nedture - som vi alle kan relatere til.


Ditte Julie’s sans for business - at skabe sin egen succes, synes vi er meget inspirerende. Hun inspirerer os hos Izabel Camille til at tro på os selv og være vores egen lykkesmed.

Hendes kreative sans glæder ikke kun kagerne, hun har den fineste feminine stil med lækre farver og mønstre. Du kan følge med i Ditte Julie’s fantastiske univers her: InstagramFacebookBlog og Youtube

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published