ROSER, KYS OG KÆRLIGHED 

Vi har taget et blik tilbage i designarkiverne og lancerer en lille ny kollektion SWEETHEART baseret på tidligere populære designs.

  1. JANUAR 2019 af Rebecca Maria Reuss 

Vores smykker fra kollektionen Sweetheart er den perfekte gave, hvis du vil forkæle én, du holder af. I kærlighedens navn udstråler Sweetheart kollektionen romantik og femininitet.

Kærlighed varmer og i den danske vinter, har vi brug for alt den varme, vi kan få. Hos Izabel Camille elsker vi at give gaver fra hjertet – gaver til alle. Vores søde Sweetheart kollektion passer til kvinder i alle aldre.

Smykker er den perfekte gave til særlige anledninger – Valentines Day, konfirmation, Mors dag, årsdage fødselsdage. Vores smukke smykker vil glæde lang ud i fremtiden, da gaver givet fra hjertet ofte følger kvinder gennem hele livet. Især symbolske smykker vil minde den heldige kvinde, om den særlige anledning, og at hun har mennesker omkring sig, der holder af hende.

Hjertet er et symbol på livets centrum, vores hjerte slår og sender blod rundt i kroppen. Vi forbinder hjertet med kærlighed, det siges endda, at den helt rigtige kan få dit hjerte til at springe et slag over. Hjertet og kærlighed bliver ofte sat overfor hjernen og det rationelle. Vi synes, du skal følge dit hjerte, og vise hvor det hører til. Sweetheart kollektionen giver dig muligheden for at give "dit hjerte" til en særlig person i dit liv.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published