Simone Wulff x Izabel Camille

I forbindelse med lanceringen af vores design collab med influenceren Simone Wulff og hendes nye smykkekollektion, afholdte vi onsdag den 6. Oktober 2021 et skønt lanceringsevent i Dyrehaven, Nord for København.
Til lanceringen var der inviteret 20 af Simones tætteste venner og kollegaer. Eventet blev afholdt i skovens eventyrlige stemning på restauranten Piil & Co, hvor det dejligste efterårslys omfavnede langbordet og gæsterne.

 Da gæsterne havde sat sig til bord, blev der serveret kolde drikkevarer, hvorefter processen bag smykkekollektionen blev præsenteret af ejer og designer Kamille Carolina og Simone Wulff. Her blev der overakt en yndig buket til Simone for at lykønske hende med samarbejdet og den smukke kollektion.

Omringet af de personer som holder mest af Simone, hvor samtalerne fyldte rummet, blev de unikke og runde højtbelagte smørrebrød med nordsørejer og kartoffelmad serveret. Efter maden blev der serveret lækker dessert, samt kaffe og the.
Buketterne fra Bucket Bloom fyldte bordene og rummet på smukkeste vis og fremhævede den rolige, naturtro og smukke stemning Simone ønskede til sit event.
 Simones kollektion består af to forskellige øreringe, ringe og to slags halskæder. Hun fortæller selv om tanker bag sin smykkekollektion:
 
Jeg ville gerne skabe noget med betydning, men også noget som man
selv kan skabe betydning med. Om det er en gave til ens veninde, ens kæreste eller noget man ønsker at forkæle sig selv med af forskellige grunde. Hver gang man kigger på smykket, kan man blive mindet om en helt særligt person, et minde, en fødselsdag eller måske en ferie.

Efter spisning var det tid til hestevogns tur rundt på stierne i Dyrehaven. Omringet af skovens rødbrune efterårsfarver og dens idylliske rolige stemning, oplevede vi de store kronhjorte og dådyr i deres naturlige element. Vi kom helt tæt på for at tage billeder, nyde naturen og den smukke solnedgang.

Efter en times tid med hestenes dejlige smålyde, kom turen til ende ved den røde port ved Klampenborg st. Her blev der taget billeder af hestene sammen med æresgæsten og sagt farvel til gæsterne, imens solnedgangen skinnede gennem skovens træer.

 En stor tak skal lyde til restaurant Piil & Co for at invitere os indenfor og til alle vores fantastiske sponsorer, som alle har bidraget til at gøre dette event fantastisk.

Gæsterne modtog hver en overdådig goodiebag med Simones øreringe og de lækreste produkter fra Suri Suri, Sweet Kynd, Naturigin, Brandshop, Norble Nordic, Nutramino, Sanzi Beauty, Powerade og Loréal Paris

Se filmen fra eventet her:

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published