Sofie Schwartz x Izabel Camille Lanceringsevent

Den 18. august 2022 blev Sofie Schwartz x Izabel Camille smykkekollektionen lanceret. Lanceringen blev afholdt hos The LAB i indre København, hvor 80 venner, familie og VIP's var inviteret til fest, forfriskninger og overraskelser.
Gæsterne begyndte af ankomme ved en 13-tiden, hvor de blev mødt af en lyserød løber, ballonbue og balloner i flotte lyserøde og pinke nuancer, venligt sponsoreret af Party in a Box. Selve smykkekollektionen havde været holdt helt hemmeligt, og gæsterne vidste blot at de var inviteret til at fejret et samarbejde mellem Sofie Schwartz og Izabel Camille.
De mange farverige og skønne gæster gik straks i gang med at få taget selfies op af glittervæggen eller under ballonbuen, og der gik ikke længe før alle gæsterne enten havde nogle lækre bobler i hånden fra Vinøen, eller et forfriskende glas Sparkeling Tea fra Kun Det Bedste.
Efterhånden som det store lokale blev fyldt mere og mere op, begyndte rummet at summe af højt humør og spændte gæster. 
På væggen var der en stor pink Count Down, som langsomt nærmede sig 0. Da klokken blev 13.30, og Count Down endelig nåede til 0, kom Sofie løbende mod de to smykkemontre dækket med et lyserødt klæde, mens hun smed sit hårbånd, der hidtil havde dækket hendes nye øreringe. Hun trak klædet af, som afslørende de smukke smykker til stor begejstring for alle gæsterne. Sofie havde ønsket at holde smykkerne hemmeligt, og havde kun et par dage forinden givet et sneakpeak omkring samarbejde med Izabel Camille. Og nu var det endelig tid til at afsløre, hvad vi havde arbejdet på.
Der blev klappet og piftet af den smukke kollektion, mens
vores CEO og smykkedesigner Kamille, overraskede Sofie med en stor buket blomster og tak for det fantastiske samarbejde. Dernæst kom Sofie selv på scenen, hvor hun fortalte om alle hendes tanker bag kollektionen, og hvad hun håber kollektionen vil betyde for dem der køber dem.
Sofies smykker er designet med 3 led som er kædet sammen og kæderne er et element centralt i kollektionen, som symbolisere styrke. Styrke du ved du har – eller har brug for at blive mindet om. Den styrke du gerne vil have, og den styrke andre ser i dig, som du måske har glemt.
Smykkerne skal være en påmindelse til dig selv og resten af verden:
Jeg har været stærk. Jeg er stærk. Jeg skal være stærk.”   
  

Efter den store reveal, havde Sofie arrangeret at Dj'en og Rapperen Fresco underholdte gæsterne med freestyle rap og musik. Det endte med at Fresco skulle lave en ”roast”, og idét han spørger publikum, hvem der skal "roastes", råbte alle "Sofie" mens de pegede på hende - så den heldige vinder blev Sofie selv. 

Men det var ikke sidste gang Sofie kom i fokus, straks efter hendes roast stillede Sofie og fire dansere sig ind i midten af rummet, imens gæsterne dannede en bue udenom, spændte på hvad der nu skulle ske. Musikken begyndte og Sofie og danserne begav sig ud i en imponerende hiphop rutine, der endte ud i vilde løft og konfetti. Gæsterne var ellevilde, og humøret var helt i top.

Det er altid en fest at være sammen med Sofie!

Efter diverse indslag, begyndte gæsterne at mingle og samles omkring bordene linet up med lækre snacks og dekoreret med de flotteste blomster i lyserøde nuancer, fra Slotsgade Blomsterhandel. Der blev drukket en masse kølige sodavand, alkoholfrie øl og vand fra Royal Unibrew, som var meget tiltrængt i sommervarmen. 

 Inden gæsterne gik modtog de alle en overdådig Goodiebag fyldt med lækre produkter fra Noele, Sinful, Kagetid, GOSH Copenhagen, Sæther, Mallows, Fazer og Bangerhead, samt et sæt af Sofies nye øreringe.
Stor tak til Bodenhoff Bageri, Fazer, Orkla og Tberries for de lækreste snacks og kager. 
Se vores event video her: 

Skriv en kommentar

Bemærk at kommentarer skal godkendes inden de publiceres