Ingen kan hjælpe alle, men ALLE kan hjælpe nogen

Indien er et land hvor rig og fattig – meget fattige i samfundet lever side om side.

"Indien har fået en speciel plads i mit hjerte. Jeg har efterhånden været der så mange at i den Indiske immigration spørger ’om jeg ikke bare kan blive’."

- Kamille Carolina, ejer / designer Izabel Camille

PROJEKTER

Gadens Børn X Izabel Camille

"I 2012 tog jeg på en rejse til Indien med nogle veninder. Det skulle bare være ferie, men det vi så og oplevede der, ændrede mit liv"

- Pia Lindell Qwist, stifter af Gadens Børn

Hvert smykke i kollektionen indeholder et hjerte. Hjertet er et symbolet på den enorme kærlighed, vi i Gadens Børn lægger i alt, hvad vi gør. Børnene skal altid have knus og kys og mærke omsorg og nærhed fra os. Kærlighed og omsorg er essentielt for alle mennesker, men som disse børnene ikke oplever at få andre steder fra.

Hjertet er desuden et symbol på al den kærlighed, der ligger i samarbejdet mellem Gadens Børn og Izabel Camille, og som kollektionen er et produkt af.

"For mig var det den største gave i livet at kunne gøre en forskel for disse børn".

I-India

Pige børnehjem i Jaipur/Indien

I Indien er piger og kvinders vilkår stadig meget ringe. Har de ikke den vigtige familiære sikkerhed og netværk, vil risikoen for prostitution, dårlige ægteskaber eller et liv på gaden være en truende livsbetingelser for dem.

Disse piger er fundet på gaden eller blevet bragt til børnehjemmet fordi deres forældre er døde og de ingen familie har. Det afgørende for at give disse piger får de bedste chancer i livet, er trygge omgivelser med omsorgspersoner, ordentlig mad og uddannelse. Ved køb af et smykke fra Saniya Charity kollektionen donerer vi et godt måltid mad, en skolebog og et bidrag til uddannelse piger på børnehjemmet i Jaipur/Indien

Apna Gahr

Børnehjem for drenge

Izabel Camille lancherede kollektionen ’Bell’ i efteråret 2018. Denne kollektion har allerede indsamlet så mange penge, at drengene på børnehjemmet Apna Ghar har fået træningsdragter, sportsudstyr og mange spil. Køb smykker med mening!