Hvem er vi?

Izabel Camille er et dansk smykkebrand, der har til huse i det eventyrlige Nordsjælland – med en fantastisk udsigt til Frederiksborg Slot.

Kamille Østergaard ejer og driver virksomheden sammen med sin mor og et team af passionerede medarbejdere, der alle er sammen om at skabe "DNA’et i Izabel Camille”

Kamille lever af det hun elsker at lave – designe smykker til kvinder, der ligesom hun selv, søger inspiration i hverdagen til at udfolde sig og udtrykke deres personlighed.

Izabel Camilles designudtryk er eksklusivt og sofistikeret med et strejf af helt enkel elegance. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer.

Smykkerne skabes ud fra bevidstheden om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Kamille har med dygtighed designet et smykkemærke, der med sin brede vifte af elegante og minimalistiske designs og sofistikerede romantik, har fundet vej til mange kvinders hjerter.

Et øjeblik med Kamille Østergaard
Passion for kreativitet og lysten til at skabe tror jeg, at jeg er født med. Det er derfor jeg er nået hertil i dag, intet bliver skabt hvis ikke man sætter sig mål og arbejder for at opnå dem. Jeg elsker og lever for at realisere mine ideer og drømme, både designudvikling og forretningsmæssigt.

Mit liv er ikke delt op i familie, ferier og arbejde. Både min mor og min ældste datter er en fantastisk del af Izabel Camille. Det hele smelter sammen og på en måde er man selvfølgelig altid på ’arbejde’ men det skaber også en masse fleksibilitet – det er sådan jeg lever bedst på.

Jeg inspireres til kreative processer bla. ved at lytte til en masse bøger. Jeg er ikke nået til skønlitterære bøger endnu, valget falder altid på business innovation og strategi samt biografier af stærke personligheder der har opnået deres mål.
Det er vigtigt for mig hele tiden at være i proces, og det beriger mig utrolig meget at arbejde med en dedikeret bestyrelse samt et fantastisk Izabel Camille team. 

Fremtiden, hvad bringer den?
Jeg har fokus på ideer og udvikling, både af kollektioner og koncepter til Izabel Camille, men også Charity projekter og bærerdygtighed er vigtige parametre i fremtidens Izabel Camille – og selvfølgelig vores nye søsterbrand ’Sistie’.

Globalisering af begge brands er i fokus og vi samarbejder med en masse kyndige personligheder som ved hvad der skal til for at rykke på Europa og Far East / Kina.

Time to "Give Back"

Indien har fået en speciel plads i mit hjerte.

Jeg har efterhånden været der så mange gange, at i den Indiske immigration spørger ’om jeg ikke bare kan blive’.

Indien er et land hvor rig og fattig – meget fattige i samfundet lever side om side.
Man skal ikke andet end lige udenfor hotelles mure før mennesker og familier bor i telte og blikskure – og endda i midterrabatten på de større veje.

Det tager tid at vænne sig til den barske virkelighed, men jo mere jeg er kommet ind på livet af den almindelige Inder, har jeg oplevet, at selv om de er fattige og skal kæmpe sig til dagen af vejen, så lever de i dejlige familier der elsker hinanden, glædes, fester og græder sammen.


Det er så fantastisk at se deres glade ansigter, børn der løber rundt, er glade og leger – også selv om de ikke har noget legetøj og på trods af deres ringe levevilkår.

I Izabel Camille er vi selvfølgelige stolte og ydmyge over at så mange ønsker at købe vores smykker. Vi mener at det er vigtigt at give tilbage.

Lige nu, beskæftiger vi rigtig mange Indere og giver dem en indtægtsmulighed på vores fabrik under velordnede forhold.

Derudover er det vigtigt at hjælpe, hvor der virkelig er brug for hjælp.

I Indien lever rigtig mange børn på gaden. Børnehjemmene hjælper disse børn med at få skabt en tryg hverdag, med skole, faste rutiner og omsorgspersoner.